måndag 1 april 2019

Premiärturen 2019

Årets premiärtur gick till Jönköping, dels för att fukttesta husbilen, men också för att se Din Husbils nya fina lokaler. Kicki och Inge var ute i samma ärende och vi välkomnades av Lars Lundgren, som visade oss runt i de nya lokalerna, bl a fanns det en välsorterad Kama-butik, där Kicki och jag botaniserade, medan Inge och Benny tyckte att vi redan hade vad vi behövde i husbilarna. Vi lyckades kompromissa så det blev några nya prylar, "bra-ha" saker helt enkelt!
Vi övernattade sedan på den nya ställplatsen, som dock ännu är under uppbyggnad, så vi stod gratis, (fram till 14 april).

Lars Lundgren visade oss runt i lokalerna




Tony gjorde noggrann fuktkontroll





Efter en lugn natt tog vi en morgonpromenad i Jönköping och fortsatte sedan till Hornborgasjön för att titta på tranor. 130:- för 24 timmar kostade det där. Tranantalet var ca 17.000 och det var ett väldigt liv på tranor och andra fåglar. Som på ett givet tecken lyfte allesammans 19.45 och försvann.


Fika med invigning av de nya kopparna






Följande morgon, efter en blåsig natt, väcktes vi av tranorna som anlände vid 5-tiden på morgonen. Innan vi åkte hemåt besökte vi Löwings Ateljé och tittade på alla fina konstverk, samt fikade.



Nu är vi hemma igen och är redan sugna på nästa resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar