måndag 12 september 2016

Besök på Elmia september 2016

Vi åkte på kvällen och stannade för natten på Kyrkekvarns ställplats, 180:- inkl el, för att nästa morgon åka till Jönköping och Elmia. Vi hade telefonkontakt med Åsa och Jan-Erik och lyckades få platserna bredvid varandra vid en officiell ställplats, 200:- och då fick vi även övernatta där. Sedan var det raka spåret till mässan och Laikas monter, där vi blev väl mottagna av Lars Lundgren och annan Laika-personal både från Italien och Sverige. Vi blev också bjudna på vin med italienskt tilltugg - oh vad man längtar till Toscana i den miljön. Eftermiddagen gick vi runt och besökte andra montrar som lockade med många fina tillbehör bland annat.

På kvällen kopplade vi av vid husbilarna och tog också en promenad bland husvagn--husbilsplatserna och såg en häftig solnedgång.

Nästa morgon var det dags att åka hem igen och vi stannade en stund vid Åsle-Tå, fikade och promenerade längs bygatan och tittade in i husen, en del var fortfarande bebodda (!)

Sen var det dags att åka hem och packa om för att åka och träffa Bennys syskon och äta kräftor tillsammans, då är det bra att ha husbilen med.

2 kommentarer:

  1. Kul att ni också besökte Elmia! Synd att vi inte hann träffas!

    SvaraRadera
  2. Ja, vi var där en dag bara, vi gick förbi er monter men då var det ingen där. Hoppas att det blir en annan gång.

    SvaraRadera