onsdag 8 augusti 2012

Besök hemma och Gunnebo slott med vänner

Det har varit mycket att stå i de senaste veckorna så det har varit dåligt med "bloggandet". Helgen månadsskiftet juli/augusti var Marita och Owe på besök. Vädret var inte det bästa men vad gör det när man har trevliga gäster. Vi hade kräftskiva på altanen när gästerna kom, tur med tak över huvudet. Ett besök på glasutställningen "Chaos" i Uddevall med Mats Jonassons fina alster och en tur till Tjörn och fika på Café Smultron på Stenungsön blev det med lilla bilen.




Helgen därpå var det dags att fira 65-åringen Uno med hemlig utfärd till Gunnebo slott. Harrieth och Thomas och vi tog våra husbilar och åkte till Gunnebo redan på fredag. På middagen anlände jubilaren och det övriga sällskapet, vi var 22 st. Vi började med en trevlig rundvandring på slottet, där vår duktiga guide berättade om slottets historia och om familjen Hall. Därefter bjöd Kerstin och Lisa på en trevlig picnic-buffé utanför slottet, tack skall ni ha för allt jobb ni hade med förberedelser för detta. Sen var det teater, Ladykillers, med Ulla Skogh, Claes Malmberg, Stefan Ljungkvist m flera - riktigt underhållande! Det hela avslutades med att hela sällskapet åt teatermenyn på Gunnebo Kaffehus och Krog.


I veckan besökte vi Anti, som hade utställning av sina fina akvareller på Galleri Sumpen i Kyrkesund.



1 kommentar:

  1. Ni verkar ha haft det ruskigt trevligt och också ätit gott ser det ut som. Dessutom få sig lite underhållning är ju inte heller fel. Så hann ni vara kulturella också. Duktigt. Ha det gott! 3 M

    SvaraRadera