onsdag 25 juli 2012

High Chaparral 2012

Nu var det dags för Mellanpojken Olzon att åka med oss i husbilen. Vi åkte till High Chaparral - ett eldorado för en 8-åring. Tänk att få träffa Lucky Luke och bröderna Dalton, se riktiga indianer och bäst av allt - att få vara cowboy tillsammans med jämnåriga i Buffalo City. Vädret var strålande och dagen blev verkligen lyckad.




Även en cowboy blir trött och på natten sov vi på campingen som låg alldeles intill, pris 200:- inkl el. Tänk, jag som fasat för allt smällandet som jag trodde att det skulle bli - det var verkligen "snälla" skott som avfyrades. På campingen vimlade det dessutom av små cowboys, så problem med kompisar var det inte heller.



1 kommentar:

  1. Vi var där för ett par år sedan, också med barnbarn, fast flickor. Men även de tyckte det var riktigt kul. Så gjorde även farmor och farfar. Vi var där två dagr och fick verkligen tid på oss att njuta fullt ut och ät gott på ett av stekhusen och mexikanskt såklart. Klart värt att åka dit, tyckte vi. På tisdag åker vi till Astrid Lindgrens Värld, också med de mint brnbarnen. Är ju ett bra living för att åka dit. Skall bli skojigt också. Sådant här skall man upplev med barn, det är roligare. Ha det så gott. 3 M

    SvaraRadera