tisdag 3 juli 2012

Bua och Björkäng 2012

En liten minisemester med husbilarna tillsammans med Harrieth och Thomas gjorde vi helgen som gick. Vi träffades på Bua Husbilsställplats på fredag kväll, regnet öste ner, men på lördag morgon sken solen.
Nytt fint servicehus fanns nu i Bua och priset för övernattning var nu 170:- inkl el. Efter en promenad i hamnen fortsatte vi till Åkrabergs trädgård, där tittade vi på minibyn Nasareth, inträde 30:-/person, och handlade i trädgårdsbutiken innan vi fortsatte söderut.


Målet för denna lilla tripp var att träffa våra vänner Ekrem och Drita och deras barn, eftersom de arbetar på Björkängs camping, hade vi bokat plats där. Vi började med att besöka restaurangen och äta av Ekrems goda mat, vi promenerade på stranden, grillade tillsammans med Olza, Olzon och Djellon och hade det trevligt tillsammans.




På söndag morgon regnade det igen och vi åkte hemåt, Olza följde med oss hem. Tack Harrieth och Thomas för en trevlig helg tillsammans med er,

2 kommentarer:

  1. Verkar att ha varit en härlig tur. Bus har vi hört om via andra bloggar. Skall nog prova på det någon gång. För oss är det Öland som gäller nu. Ha det så gott! 3 M

    SvaraRadera
  2. Vi tycker Sverige är fantastiskt på sommaren, hela landet blommar upp och sjuder av olika aktiviteter. Öland hör också till ett av våra favoritmål. Ha det så skönt och njut av alla härliga platser på Öland.

    SvaraRadera