söndag 1 augusti 2021

Lite Halland och lite Västergötland och kärt återseende på flera håll

 Tidigare i juli åkte vi till Varberg för att träffa Olza och Jazir efter 1,5 år pga corona-pandemin. Vi besökte deras nya lägenhet som var ett litet hus. De gick ut så att vi kunde gå in och titta, så roligt att se så fint de har fått det. Vi träffade även Olzon och Drita anslöt också, så roligt att ses igen. 



Olza hade gjort min favorit pite och vi åkte i husbilen och de andra i bilar till Grimmeton, där vi dukade upp och hade pick-nick.




Vi gick en promenad tillsammans innan det var dags för oss att åka vidare.




Vi fortsattte till ställplatsen Älvasjö Äng, nära Ästad Vingård, 150:- ex el, ingen annan service, el +50:-. Här stannade vi ytterligare en dag och promenerade runt i omgivningarna.
















På hemvägen stannade vi i Överlida, där vi tog en cach och fann trevliga Överlida stearinfabrik, vi handlade några ljus och åkte vidare till Svenljunga där vi promenerade runt och tog bl a en labcach, tyvärr kunde vi inte logga slutsteget, en ilsken katt fräste och gjorde anfall så vi fick lämna den ologgad.




I Alingsås träffade vi Marita och Owe och blev bjudna på kaffe och fick en trevlig pratstund innan vi körde hem efter en trevlig mini-tur.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar