torsdag 7 september 2017

Sotenäs,Bohuslän - korthelg 2017

Nu när luften är hög och klar är vårt Bohuslän så vackert. Vi tillbringade några dagar vid kusten och hade en sagolik tur med vädret.

Vi bodde första natten på Sotenäs Camping och ställplatsen uppe på berget, 200:- ex el. Vilken utsikt och vilket väder vi hade!

Nästa dag höll vi oss kvar i området och bl a var vi vid Sotenkanalen. På sena eftermiddagen checkade vi in på Solviks campings ställplats, som inte låg lika högt men i lä för vindarna som börjat göra sig påminda, här fick vi en trevlig överraskning, 50% på ställplatsavgiften för att vi är medlemmar i Caravan Club. Vi betalade 85:- med el (lågsäsong).Nästa morgon var det mulet och grått och vi åkte till Hunnebostrand och tittade på skulpturutställningen på strandpromenaden. Vi hade tänkt oss ett cafébesök som avslutning på resan, men allt var stängt för säsongen. Vi gick också en promenad till Ulebergshamn och tog en cach. Inget regn förrän vi kom ut på E6 vid Munkedal.Härligt även när hösten börjar närma sig och landskapet har sin tjusning alla årstider tycker vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar