torsdag 9 juni 2016

Vinslöv och Bjärehalvön, juni 2016

Tillsammans med Gunilla, Thore och hunden Zita åkte vi söderut. Vi stannade för fika i Susedalen och fortsatte sedan till Flädergården och Pelargonhuset och checkade in på deras ställplats, 100:- ex el. Vi åt lunch under markisen för regnet hängde i luften. Åsa och Jan-Erik kom med sin husbil och det var vi, i tre husbilar,  som övernattade där, Ett besök i Pelargonhuset är ju ett måste och problemet är, som alltid, vad skall jag välja? Pelargonhusets mysige Malte (hund) fick också träffa Zita. Vi kunde sitta ute och grilla och på kvällen spelade vi boule, Zita också, men vem som vann har jag glömt bort, kanske att Thore minns??

Åsa och Jan-Erik hade fler dagar på sig innan de skulle hem, så våra vägar skildes här. Vi åkte ut mot kusten och stannade i Vistorps hamn, där var det några fler som hade samma tanke, vi fick i alla fall två platser och hade en härlig eftermiddag vid stranden. Benny tog premiärdoppet och vi fick höra att det var +22 grader, Zita njöt av vattnet och jagade vågorna. Vi grillade på kvällen och det var en härligt ljummen kväll. En promenad längs stranden avslutade en fin dag.
Innan det var dags för oss att åka hemåt, Thore och jag skulle sjunga i kören på nationaldagen, tog vi en tur till Torekov.
2 kommentarer: