torsdag 21 april 2011

Antibes; Picasso, havet, marknad med mera

Idag har vi gått över en mil från campingen in till Antibes gamla stan och tillbaka igen. Solen strålar och det är riktig högsommarvärme. Att gå längs stranden gav svalka, men att gå i genom den starkt trafikerade staden med alla avgaser var påfrestande, så nu är vi ganska möra. Vi var på en mysig, färgrik och livlig grönsaksmarknad i gamla stan. Dessutom var vi på Picassomuseet som innehöll en stor samling av Picasso och andra konstnärer. Utanför mot Medelhavet fanns en del statyer av Picasso, Miro och andra konstnärer.
Imorgon far vi vidare och vet inte när vi kommer åt internet igen. En Glad Påsk önskar vi er alla.
Grönsaksmarknad i Antibes

Picassomuséet i Antibes

Stranden i Antibes

5 kommentarer:

  1. Hej.
    Jag var ju tvungen att gå in och se vad ni håller på med. Ni ser ut att ha det bra i sommarvärmen. Här har vi också årets hitintills soligaste och varmaste vecka.
    Tord

    SvaraRadera
  2. GLAD PÅSK!

    från en solig västkust...
    Maggan o Jerker

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Fint att höra att Ni har det bra.Här hemma har sommaren kommit och björkarna har slagit ut. Vi har 21-22grader och har plockat fram linne o shorts. På påskafton var våra barn o barnbarn här och det var full fart. Marika med familj åkte hem nu på påskdan. Allt är lugnt på Presentholken.
    Glad fortsättning på Påsken
    /Kerstin o Bengt

    SvaraRadera
  4. Hej på er! Mycket vackert som ni får uppleva. Fantastiska bilder ni har tagit. Vår bil står på verkstad för serv, och kamremsbyte. Passar också på att sätta dit innerskärmar. Vi har också hunnit med att lägga ut en cache. Hur går det med erat letande?
    Leif och Lisa

    SvaraRadera
  5. Bra! Nice post. mycket informativa tips. Detta kommer att hjälpa många människor. Tack för utstationering.

    SvaraRadera