söndag 8 juli 2018

Vår resa norrut - del 6, Senja - Kråkeslottet, Bergsboth, Hamn och Senjatrollet

Nu var vädret lite sämre, men så är det ju här uppe i norr, det skiftar fort. Vi tog först en tur till Kråkeslottet Senja, på smala vägar och en brant nerfart till parkeringen. Vi promenerade ut, det skulle vara konstutställning där och så låg där en geocach. Geocachen fann vi, men konstutställningen lockade oss inte. Vi for tillbaka och vidare till Bergsbotn, där har man byggt en plattform med fin utsikt, tyvärr var vädret inte så klart, men det var mäktigt ändå.


,
Vi fortsatte genom många tunnlar, av olika längd och beskaffenhet och så småningom till Hamn. Här byggdes det för fullt, nya fina semesterbostäder (?) En välbesökt restaurang fanns här också. Vi fortsatte till Finnsäter och Senjatrollet. Här fanns en bra servicestation för husbilar; dvs här kunde man tömma och fylla. Vi tog en tur i parken också och letade upp en geocach bland många fina blommor.
Den gamla fiskebåten var en badtunnaVi körde till Skatvik camping som låg vackert, NOK 220:- inkl el, vi trotsade vädret och satt ute på kvällen. Fortsättning följer.
1 kommentar:

  1. Ser vackert ut! Trots dåligt väder. Hälsningar från Tjeckien!

    SvaraRadera