torsdag 15 juni 2017

Vår lilla Skåneresa i juni 2017

Nu är det ett tag sedan vi varit aktiva med vår blogg. Vi har gjort kortresor till Orust och till Varberg, Getterön då vi hälsade på bekanta.

Nu åkte vi först till Flädergården och Pelargonhuset i Vinslöv, alltid trevligt - nackdelen är att habegäret sätter in när man ser alla fina pelargoner. Maskoten Malte är också roligt att träffa och vi övernattade också här på gården, 100:-/natt ex el - men el finns att tillgå för ytterligare 25:- .


Vi var också och hälsade på goda vänner, Hans-Erik och Anette, som köpt en mysig skånelänga i Tyringe. Vi grillade och hade trevligt och övernattade sedan i husbilen där.
Nästa dag visade Hans-Erik oss runt i sin nya hemkommun, Tyringe. Vi besökte en härlig butik, Trästället - där fanns allt!! Dessutom blev det en tur till Förmedlingscentralen också de ett kul ställe; fina antikviteter och ett Ullared i miniformat.


Tiden går fort när man har trevligt och vi fortsatte hemåt, men stannade för natten på Persköps ställplats utanför Örkelljunga, 180:- inkl el. En mycket fin ställplats som vi gärna återvänder till.

1 kommentar:

  1. Det ser ut som att ni haft det härligt, och fint väder! :)

    SvaraRadera