onsdag 17 augusti 2016

Innovatum i Trollhättan med Olzon - augusti 2016

Vi åkte med Olzon till Trollhättan, men vi hade legat i kö mellan Varberg och Ucklum så vi var senare än beräknat. När vi kom fram till ställplatsen i Trollhättan så var det fullt (!) Nu var goda råd dyra, klockan var över 21 och vi hade en trött 12-åring i bilen. Vi letade runt lite men fann ingen plats som kändes säker att stå på så det blev Stenrösets Camping, 205:- ex el. En fin och välskött camping med trevligt värdpar, men denna gången skulle vi bara övernatta.

Morgonen därpå vaknade vi alla tidigt, Innovatum väntade. Vi var där när de öppnade kl 10.00. Oj vad stort och så mycket kul att göra! Vi startade med kunskapsspel på datorerna och sedan provade vi grej efter grej...


Robotlejonet klart och det kan röra sig!


Prototypen fungerar jättebra!

En tur med linbanan tur och retur hann vi också med. Otroligt fint ordnat alltsammans.Sen gick Benny och Olzon in på Saab-museet, innan dess hade Benny chansat och kört bort till ställplatsen och nu var det ledigt, 175:- inkl el. Bland bilarna var det tydligen en som stack ut - Aero X - wow vilken drömbil, tyckte Olzon.Efter att ha fått lite i magen var det dags att bege sig till slussarna och vi hade tur, en tysk segelbåt slussades och vi följde den till fots från sluss till sluss - häftigt tyckte Olzon.
En avstickare till de gamla slussarna

Allt roligt har ett slut och nästa morgon var det dags att åka tillbaka hem och nästa vecka börjar skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar