tisdag 5 juli 2016

Vestkapp - del 9, hemresan lite mer Värmland

Majbritt och Ingemar fick åka hem lite tidigare än oss och vi fortsatte till Sunne och därifrån till Brunskog. I Brunskog var det den årliga hanverksmässan och vi trotsade vädret och gav oss av med paraply i regnet. Mest synd tyckte vi om de som stod ute med sina fina varor, men så slutade det regna och solen kom fram och genast blev allt så mycket lättare. Det är väl märkligt, men mitt i vimlet träffade vi en gammal bekant som vi inte sett på 30 år, det blev ett kärt återseende och en pratstund, ibland är världen liten! Vi handlade goda piroger med älgfärs och kantareller, samt lax och hjortron - verkligen goda. En liten sak föll vi båda pladask för...som fick följa med oss hem.

Nu var vi inte långt från Arvika, så det blev ett nytt besök i den trevliga staden med övernattning på ställplatsen i centrum. Följande morgon promenerade vi runt i staden och var bl a på konsthallen och såg en utställning med Lisa och Gunnar Larsson. En tur till Blå Lagårn i Perserud, där var vi en gång i början av 90-talet, avslutade vår resa i Arvika-området för denna gången.Sista natten i Värmland och på vår resa tillbringade vi i Värmlands Nysäter, vid Säffle kanal, 100:- inkl el.

Nu är vi hemma igen, uppfyllda av intryck från vår resa och glada och tacksamma över att allt har gått bra. Tack till er som följt oss och hört av er på olika sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar