onsdag 28 augusti 2013

Smögen 2013

Den mest hektiska turistströmmen har nu avtagit och vädret är strålande då beslutade vi oss för att åka till Smögen tillsammans med Åsa och Jan-Erik i husbil och Ann-Sofie och Mats med barnen Kasper, Anja och Linn i husvagn. Vi parkerade på en parkering där vi fick stå i 24 timmar för 200:- och alldeles invid en liten vik. Naturligtvis var vi på Smögenbryggan och flanerade tillsammans med förvånadsvärt många andra, butikerna lockade med 50% och till och med 70% på ordinarie priser.
Vi promenerade också på klipporna med utsikt mot Hållö - Bohuslän är så bedårande vackert i strålande sol, man kan inte låta bli att varra stolt över sitt landskap Kräftor och räkor inhandlades på bryggan och på kvällen hade vi allesammans en mysig kräft/räk-skiva medan solen dalade så vackert.

På söndag eftermiddag åkte vi till Lysekil och övernattade i Valbodalens båthamn, 120:- inkl el, tillsammans med Åsa och Jan-Erik. Här fick vi ytterligare en fin kväll och nu grillade vi i den sköna och varma kvällen.
Nu har vi några bråda dagar innan vi åker på en lite längre sensommartur.

2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska bilder! Vilka färger! Smögen är fint, och så hoda skaldjur då :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Skaldjur hör alltid till favoriterna och att äta dem i denna miljö förhöjer smaken ytterligare. (Känns det som) Ha det gott.

      Radera