tisdag 6 augusti 2013

Glommen 2013

Denna sommar är otroligt härlig med solsken varje dag. Helgen som gick åkte vi till Glommens hamn och parkerade på båtföreningens område, 100:-/natt. Vi promenerade runt i området, som längst var vi i Olofsbo, en svettig promenad i värmen. Leif och Lisa, som varit i Frankrike och Italien anslöt på söndag kväll. Det blev både bad och geocaching. Nedan följer några bilder från helgenEn cachgömma

Mycket rönnbär i år, sträng vinter?

Fiskebåten kom in tidigt på morgonen
Hästarna brydde sig inte om oss i värmen.Lisa tar en paus, fina soffor längs strandpromenaden
På måndag, tog vi vägen om Björkängs Havsbad och åt på restaurangen, samt träffade "vår" lilla familj.


4 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Ser verkligen härligt ut!

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan inte nog upprepas - vilken härlig sommar vi har i år. Det blir något att se tillbaka och minnas när höststormarna kommer och snön faller vit (?) Men det är förhoppningsvis lååångt dit.

  SvaraRadera
 3. Glommen har vi aldrig prövat. I trakterna kring Falkenberg har vi bara besökt Löfstaviken. Får väl variera oss nästa gång. 3M

  SvaraRadera
 4. Kan rekommenderas, men det är en enkel ställplats. Tillgång till toaletter och dusch med kod, dusch kostade 5:-. Ingen toatömmning, men tillgång till vatten i hamnen.
  Man berättade att man ansökt om att göra en riktig ställplats med alla faciliteter, även el - men just nu ligger det på is för någon har överklagat projektet. Vi trivdes i alla fall gott där. Ha det bra.

  SvaraRadera