tisdag 15 oktober 2024

Fina höstdagar i Lysekil 2024

 Vädret var strålande och vi beslutade oss för att åka till kusten några dagar och valet föll på Valbodalen i Lysekil. Många hade valt platsen i det strålande vädret, men vi fick plats! 260:- inkl el och all service.


Vi njöt av det fina vädret och fick nys om att fiskaren sålde nykokta havskräftor och vi köpte 1 kg och kalasade på läckerheterna på kvällen.





Nästa morgon packade vi en liten ryggsäck och gick den fina träpromenaden in till Lysekils centrum. Nu var den sista etappen klar och vi hade inte testat den förut. Vi kan verkligen rekommendera denna promenad, så fint den följer havet och många rastplatser på vägen.


















Tre fina dagar i vårt kära Bohuslän och det så nära hemifrån! Varför åker vi inte hit oftare kan man undra?

2 kommentarer:

  1. Vilken skillnad vädret gör på en plats. Årets premiärtur gick till Valbodalen och det blåste så kalla vindar att vi såg ut som Barnen på Frostmofjället när vi gick en liten bit på träpromenaden. När vi ser era fina bilder blir vi sugna på ett nytt besök och nu få gå hela vägen in till Lysekil…

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vädret spelar verkligen roll och alldeles speciellt här på västkusten. Annars kan vi rekommendera promenaden och en trevlig lab-cachrunda gick vi också.

      Radera