söndag 18 oktober 2020

Fisketången i Oktober, 2020

De flesta turisterna har rest hem då är det härligt att tillbringa några dagar i vårt vackra Bohuslän. Vi fick några fina soliga dagar i Fisketången och Kungshamn. Övernattade gjorde vi på ställplatsen vid Fisketångens varv, 200:- inkl el nu under lågsäsong. Senare i veckan fick vi besök av Kicki och Inge och de hade med sig nykokta havskräftor och räkor! Vilken tur vi hade som kunde sitta ute och äta dessa läckerheter. Det blev kyligt fram emot kvällen, men med ordentliga kläder så gick det utmärkt att vistas utomhus. Långa promenader gjorde vi först själva och sedan med Kicki och Inge, soligt och friskt.


























På hemvägen besökte vi Skulpturudden i Hunnebostrand, 10-årsjubileum i år. Utställningen slutade egentligen 30 september, men vi hade tur, många av skulpturerna fanns kvar.










Härliga dagar, inte så långt hemifrån och detta i mitten av oktober! Var detta årets sista tur? Ja det återstår att se,vi hoppas ju på några fler små utflykter innan husbilen får sin vintervila.


2 kommentarer:

  1. Kul att se era bilder från en av våra favoritplatser. Vi ska åka dit ut ett par dagar denna veckan (tror hot om skitväder). Ställplatsen vid varvet ligger så bra till när vi ska besöka våra vänner som har hus just vid Fisketångens badplats.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det trevligt där! Mysigt att stå på bryggan och höra skvalpet. Hoppas att ni får några fina dagar på Fisketången.

      Radera