måndag 3 juni 2019

Försommarresa till Västergötland 2019

En liten tur tillsammans med Lisa och Leif gick denna gången först till Årnäs hamn vid Vänern. Vi anlände först och var ensamma på ställplatsen, 150.- inkl el. Efter en promenad med två geocacher som resultat hade ytterligare 5 husbilar anslutit. Det verkade bara vara en plats kvar och eftersom vi väntade Lisa och Leif blev vi lite oroliga, men en trevlig man från hamnföreningen visade på ytterligare nyanlagda platser så det var aldrig någon "ko på isen".









Följande dag regnade det och vi åkte söderut till Västra Tunhem och Cesarstugan, Lisa och Leif firade nylonbröllop (21 år) och vi åt en god buffé. Sedan besökte vi museet Bondens År, ett mycket fint museum! Vi stannade över natten på ställplatsen, 150:-, ingen el, inga tömningsmöjligheter - ganska dyrt för ingenting. Det kan nog bli trevligt så småningom, men på en grusparkering var det i saftigaste laget.







Nästa morgon sken solen och vi besökte Gudhems klosterkyrka och ruin, innan vi fortsatte till Kinnekulle och stenbrottet. Det var fler än vi som kommit på samma tanke, men det var ändå gott om plats och gratis! Vi satt ute i solen, grillade och fram på kvällskvisten gick vi på promenad. Mycket folk var i rörelse, det visade sig vara Kinnekullemilen som pågick så vi anslöt på en runda där.












Sen var det dags att åka hem igen. Tack Lisa och Leif för trevliga dagar.

1 kommentar:

  1. Vilken fin helgtripp i våra hemtrakter.
    Kinnekulle är helt underbart den här tiden på året och vi har inte hunnit dit....

    SvaraRadera