tisdag 8 augusti 2017

Alphems Arboretum, Vedkonst i Gökhem och Habo 2017

Tillsammans med Kicki och Inge besökte vi först Alphems Arboretum i Floby, där vi också övernattade med våra husbilar. Det regnade rätt så rejält när vi anlände, men utrustade med rejäla regnkläder gav vi oss ut bland träden. Kaffestugan var öppen och vi gick in; vilket kaffebord!
Hembakta kakor så långt ögonen nådde - vad skulle vi välja?


Nästa morgon sken solen och vi åkte den korta biten till Gökhems ved. De senaste 5 åren har de två grannarna och svågrarna staplat ved till konstverk. Årets tema var fängelse och där har man burat in flera statsmän, som Donald Trump, Vladimir Putin och Silvio Berlusconi. Fantasin flödar tydligen i Gökhem.


"Make America great again" stod det på Trumps keps
Nu var vi godissugna och som en händelse svängde vi in till Mullsjö Konfektyr och fick stillat vår hunger.Nu styrde vi kosan till Habo Camping & Stugby, 180:- ex el. Vi fick en fin eftermiddag och kväll där, bl a promenerade vi ner till Vätterns strand.


Kan där ligga en cach månne?


En annan grillmästare idag

Kvällspromenad vid Vätterns strand

Tidig morgonpromenad i omgivningarna, några sällskapssjuka getter och fina Fiskbäcks kapell, hann vi med innan vi åkte till Habo fina gamla kyrka.


Fiskebäcks kapell


Sedan skildes vi från Kicki och Inge, som fortsatte längs Vätterns västra strand mot Hjo och vi vände kosan hemåt. Tack Kicki och Inge för trevligt sällskap dessa dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar