torsdag 17 juli 2014

Halmstad, Wapnö, Åkraberg

En helg i Halland är inte fel, tänkte vi och åkte iväg till Halmstad. Vi parkerade på City-campen, 100:-/ex el och stod på så sätt mycket centralt men ändå lugnt och tryggt. Vi promenerade runt i staden och..rätt gissat - plockade geocacher.På söndag eftermiddag anslöt Åsa och Jan-Erik, men vi satt mest inne i någon av husbilarna för regnet öste ner. På måndag gick vi en tur i staden och "tittade" i affärer, sedan åkte vi till Wapnö slott och besökte bl a saluhallen. Där blev det inhandlat lite matnyttiga varor. Vi fortsatte sedan till Åkraberg och tittade på minibyn Nasaret och där blommade tulpanträdet så vackert. Sen var det dags för Benny och mig att åka hem.
2 kommentarer:

  1. Halmstad är fint! Hela min släkt kommer därifrån och jag var där (framför allt i Tylösand) varje sommar när jag växte upp.

    SvaraRadera
  2. Halmstad är en jättefin stad, trevligt att det nu i många städer dyker upp citycamper - en enkel ställplats för husbilar och husvagnar och med närhet till centrum. Inför nästa sommar planeras det elplatser, men då går väl priset upp?!

    SvaraRadera