fredag 12 mars 2021

Vi firar att vår husbil fyller 3 år......


 

Idag (12/3) är det 3 år sedan vi hämtade vår husbil, Laika Kreos 5009, hos Lars Lundgren på Din Husbil i Jönköping. Under dessa tre åren har vi varit i Holland, Belgien, Tyskland, Frankrike, Italien, Danmark, Norge och från söder till norr i Sverige. Vi trivs så bra i vår härliga husbil, detta är vår tredje Laika, så det är en underdrift att påstå att vi hittat "vårt" husbilsmärke. Vår planerade Frankrikeresa blev inte av förra året, 2020, på grund av pandemin, men det blev många kortare och längre resor i vårt vackra land.


Din Husbil har växt och hunnit flytta in i stora fräscha lokaler med utställningshall, tillbehörsbutik, verkstad och en ställplats för husbilar. Ställplatsen har ett centralt läge nära centrum. 

Nu ligger vi i startgroparna, det är snart dags för den årliga fukttesten i Jönköping. Det blir årets premiärtur och vi hoppas att vi kan fortsätta resan ytterligare några dagar. 



2 kommentarer:

  1. Vi blev också med en Laika hos Din Husbil förra året och är också riktigt nöjda. Vi var och hälsade i vinteridet för ett par veckor sedan och hoppas på vårväder framöver så det kan bli premiärtur till påsk!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med Laikan och husbilslivet....

    SvaraRadera