tisdag 28 juli 2020

Miniresa till Kinnekulle

Tillsammans med Mimmi och Dick åkte vi till Kinnekulle och spenderade några dagar. Vi parkerade bredvid varandra i Stenbrottet. I dessa tider får man ju umgås utomhus och vi hade tur med vädret!


Vi lagade mat utomhus och först bjöd Mimmi och Dick på jättegod risotto, sedan gick vi en promenad i omgivningarna och på kvällen bjöd vi på räkor.











Ännu en solig dag och vi tog en promenad upp till Utsikten. På eftermiddagen grillade och wokade Benny och Dick och vi avnjöt en god måltid med Mimmis kantareller och ramslökssmör. Dagen avslutades med spelet Möllky, vem som vann? Mimmi och Dick det har vi väl glömt?






Nästa dag åkte vi på eftermiddagen till Falkängens hantverksby i Hällekis och tittade in till hantverkarna när det var tomt. Vi fikade på väg upp mot Högkullen och beundrade sedan utsikten när vi fortsatte upp på kullen. Våra dagar tillsammans avslutade vi i Husaby, där vi besökte kyrkan och St Sigfrids källa, där Olof Skötkonung döptes 1001.









Sedan var det dags för oss att återvända var och en till sitt. Tack Mimmi och Dick för trevliga dagar tillsammans!

1 kommentar:

  1. Tänk, Kinnekulle är lika fint att besöka alla årstider även om vi i år lyckades pricka in dagarna när ramslöken blommade som allra vackrast!

    SvaraRadera