tisdag 24 mars 2020

Fukttest av husbilen blev årets premiärtur med husbilen

Fukttest för våra husbilar var inbokat sedan länge och vi åkte tillsammans med Kicki och Inge till Din Husbil i Jönköping. Oliver tog emot oss och utförde testerna. Det var tidigt på morgonen så det var inte några fler besökare där. Vi tittade runt i butiken och det var mycket som lockade, men till sist blev det fyra Laika glas till varje husbil och lite annat smått och gott. Din Husbil i Jönköping har en fin ordnad ställplats med alla faciliteter man kan tänka sig, dock övernattade vi inte här denna gången.









Det känns bra att veta att allt är bra och Oliver var mycket noggrann. Vi fortsatte sedan hemåt och stannade på några platser och övernattade och tog promenader i det vackra vädret.

I Kyrkekvarn övernattade vi på ställplatsen och fick lov att stå där, trots att man ännu inte öppnat, 120:- inkl el men ingen annan service var öppen.



I Forsvik stod vi två nätter och förutom promenader i naturen, drack vi kaffe utomhus och premiärgrillade. Inget öppet på ställplatsen=gratis övernattning.










Vi tog en tur till Kinnekulle och övernattade i stenbrottet. Promenerade och mötte några fler som också promenerade och vi höll avstånd men hejade på varandra. Några fler husbilar övernattade här men vi hade rejäla avstånd mellan oss. Märklig känsla dessa dagar, men ändå skönt att kunna ha sitt egna boende och laga sin egen mat. Trevligt dock att umgås med Kicki och Inge under dessa dagar.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar