lördag 15 juni 2013

Norrut 2013- vi är på väg

På torsdagskväll åkte vi hemifrån strax efter kl 18.00 och körde till ställplatsen i Sunnanå hamn vid Vänern, utanför Mellerud, 100:-/natt. .
Vi fortsatte norrut längs 45:an nästa dag och anlände till Orsa vid 16-tiden. Checkade in på campingen och bytte om  för att sedan bege oss till inspelningen av Moreus mm, som äger rum på Orsa camping. Vi väntade en stund utanför tältet innan vi blev insläppta. Det visade sig att vi fått bra biljetter, på första raden, vi såg och hörde bra. Det var en kul upplevelse att vara med på en TV-inspelning,  inspelningsledaren instruerade oss, artisterna uppträdde och fick göra om samma nummer två gånger. Artisterna denna kväll var Monica Dominique, Orup, gruppen Sounds och Edda Magnason. Som extranummer dök Maskinen och Mowitz upp. Detta blev en mycket trivsam kväll med duktiga artister och härlig stämning i tältet. Senare på kvällen gick vi en cachpromenad i Orsa innan det var dags att krypa till kojs.

Edda Magnason tolkar Monica Zetterlund

På lördag morgon gick vi upp tidigt och gav oss av. Vi körde norrut genom Orsa finnmark och korsade sedan Sverige och kom ut på E4 i höjd med Hudiksvall. Sedan körde vi mest hela dagen och anlände vid 20-tiden till Sikeå hamn där vi övernattar.
Fortsättning följer....

3 kommentarer:

  1. Vilken tur ni måste ha haft som kom över biljetter till denna show !

    För några år sedan gjorde vi en resa som hittills liknar er avseende vägval. Det ska bli spännande att se vart ni tar vägen - vi önskar fortsatt god tur !

    SvaraRadera
  2. Hej! Kanske man får se er i TV fram över. Vet ni när programmet kommer att sändas?
    Vi får hålla oss tills på Lördag innan vi ger oss iväg.
    Trevlig resa önskar Leif o Lisa

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att få tag i biljetter till en så härlig show. Han är ju bara så underbar att lyssna till och verkar vara en riktigt sympatisk person. Får se om vi kan lista ut vilka ni är som sitter i publiken. Kan tänka oss att det var en upplevelse. Skall bli roligt att följa med er på resan norrut. Ha det så skönt. 3 M

    SvaraRadera