torsdag 25 oktober 2012

Ängelholm hösten 2012

Vi tittade på väderprognoserna för helgen som gick och kunde då konstatera att södra Sverige skulle få det bästa vädret. Sagt och gjort vi valde Ängelholmsområdet för vår lilla helgtripp. När vi kom ut från husbilen vid stranden slog värmen emot oss och termometern visade på 21 grader - härligt. Solen sken och vi njöt av det härliga vädret. På söndag var det fortfarande varmt, men disigt. Det blev en del promenader och geocachletning i området. Vi provade ställplatsen i Skäldervikens båthamn, 120:- inkl el, lugnt och fint. Tåget gick alldeles bredvid, men det störde inte nattsömnen.






2 kommentarer:

  1. I slutet på 90-talet upplevde vi en liknande "väderhelg" 3:e veckoslutet i september. Vi stod med husbilen på Wiggersviks Camping i Kungshamn och badade i havet varje dag och cyklade över till Smögen i bara shorts och T-shirt !
    Till och med på kvällarna vid 22-tiden kunde vi sitta ute i shorts och mysa.
    Dessvärre är det inte ofta vi har sånt härligt höstväder i Sverige, så vi förstår att ni njöt i fulla drag i helgen som var !
    Bosse och Gerd i Södertälje.

    SvaraRadera
  2. Hej... kom hit via "Freedomtravel" - kul med ännu en husbilsblogg :) Vi gjorde vår sista husbilstur för säsongen i helgen som gick. Vi åkte till Västergötland och mötte vintern... brr... kallt och extra kallt blev det då cirkulationspumpen pajade.
    Önskar er en fortsatt bra höst.
    Hälsningar
    / Anki

    SvaraRadera