fredag 4 mars 2011

Vår i sikte ....äntligen

Efter en ovanligt sträng vinter med snö och is och med lägsta temperatur på -26, så börjar vi äntligen se tecken som ger oss hopp om att våren nalkas. Vi är bara i början av mars, så bakslagen kan komma, men dagarna blir ljusare och isen har nästan försvunnit så både vi och Laika börjar blicka framåt mot nya äventyr tillsammans. Vart skall vi åka på årets premiärtur? Vi måste ut och testa så att allt fungerar innan vi ger oss av mot Frankrike och Provence i mitten av april. Vår vana trogen skall vi besöka TUR 2011 för att få ytterligare tips och idéer för säsongen utflykter och resor, den är i år 26-27 mars.

2 kommentarer:

  1. Hej på Er!
    Det här verkar ju att vara ett betydligt bättre alternativ en den reklamfyllda Resedagboken. Ser fram emot att läsa om era resor.
    Vi hänger gärna på premiärturen när det blir dags.

    Leif o Lisa

    SvaraRadera
  2. Hej, var också där, lyssnade på 3 olika reseberättelser. Inka riket, Grönland och Taiwan. Jätte roligt och intressant! det känns som man reser lite... Vi skall åka till Bryssel och sen vidare och vandra i Ardennerna i början på sommaren och göra en avstickare till Frankrike (vi med) och göra ett fabriksbesök nära Lill. Turmässan i Gbg har miskat lite, tydligen är det en stor mässa i Tyskland som drar mer utställare. Förresten; en bra resebloggsida ni har./hälsn Maggan

    SvaraRadera